Festa Major d'Hivern de Sant Martí

Fiestas Patronales
9 a 11 de Noviembre

A VILADECAVALLS, RECUPEREM LES TRADICIONS

La segona setmana de novembre Viladecavalls celebra la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Martí, patró del municipi.

Una celebració que acull un munt d’activitats programades per a l’ocasió i que en els darrers anys ha guanyat especial rellevància a la comarca del Vallès Occidental, gràcies al nou format dedicat a recuperar les tradicions i que ha tingut una molt bona acceptació entre els veïns i veïnes de Viladecavalls i poblacions properes.

Els canvis de costums i hàbits, la constant innovació, la manca de temps... han modificat considerablement el sentit de les nostres festes. “Sant Martí, a Viladecavalls recuperem les tradicions”, neix de la voluntat i compromís de recuperar el patrimoni cultural, les arrels, la identitat i les tradicions del nostre poble.

“Sant Martí, a Viladecavalls recuperem les tradicions” combina gastronomia, oci i espectacle durant tot un cap de setmana amb un conjunt d’activitats pensades per a tots els públics.

La Festa gastronòmica entorn productes derivats del porc, l’elaboració d’embotits, la fira de productors artesans i de proximitat amb expositors, l’aula del gust, els espais infantils i concerts són només una petita mostra de tots el que ofereix el cap de setmana.

Aquest any la Festa de Sant Martí tindrà lloc els dies, 9, 10 i 11 de novembre de 2018.

Vine i descobreix Viladecavalls amb els 5 sentits!!!
T’hi esperem!

Página web »

Programa

Consultar el programa a http://www.viladecavalls.cat/santmarti


Pincha aquí para descargar el programa


Fiesta introducida por:
Ayuntamiento

Comentarios sobre esta fiesta:
 


AVISO IMPORTANTE
La información de esta página es orientativa ya que nos es imposible contrastar los datos de todas las fiestas que recibimos. En caso de querer asistir a alguna fiesta recomendamos confirmar las fechas en la página web del ayuntamiento.

Inicio | Buscar Fiestas| Zona de Ayuntamientos| Zona de Negocios| Contacto | Aviso legal
© 2014 Portal Fiestas