Festa Major Sant Miquel

Fiestas Patronales
22 de Septiembre a 1 de Octubre

La Festa Major de Sant Miquel Arcàngel se celebra, anualment, el dia del patró de Molins de Rei, el 29 de setembre.


Serveixin les paraules del molinenc Julià Canals i Maimó, exregidor de Cultura de la vila i creador de la música del Ball del Camell, per il·lustrar la festa gran de Molins de Rei:

"És evident que el viure i els costums dels pobles evolucionen dins el transcurs del temps pel fet d'existir. És evident que anys enllà, el comiat dels dos encontres peremptoris, tant a nivell familiar com a col·lectiu, el dictaminava, per la Festa Major, un 'Fins a Nadal!' i per Nadal, un 'Fins a la Festa Major!'

Anhels i esperances, lluita dia a dia per poder conquerir un sojorn feliç, allà en el temps, llavors, quin calor de desig assumir aquella abraçada que segellava: 'Fins a la Festa Major!' I quan aquesta arribava, engalanada i resplendent, s'emmirallaven esperances i anhels, fonent-se dins la joia creativa dels saraus i festes que amb il·lusionada cura, entre tots, havíem preparat.

És evident que ha plogut molt. Des de llavors han succeït moltes coses, però la realitat és que, pas a pas, hem arribat a fer possible, i d'acord amb la nostra actual via de consum, tenir-hi l'adequada festa major. Sí, festa major en minúscula, perquè les programacions que arreu es donen no són una altra cosa que un competitiu i malaguanyat anunci d'actes, que res tenen a veure amb l'arrel i el sentiment popular d'un poble, que això sí, avui com ahir, desitjaria i espera poder manifestar la seva joia recreant-se en la pròpia Festa.

Molins de Rei, tu pots fer-ho!
Tu ets rica en individualitats i col·lectius de tota mena d'activitats i amb notòria vàlua i projecció.
Tu tens un exemple singular del bestiari català.
Tens els elements per projectar la FESTA MAJOR d'un pròxim futur."

Página web »


Pincha aquí para descargar el programa


Fiesta introducida por:
Ayuntamiento

Comentarios sobre esta fiesta:
 


AVISO IMPORTANTE
La información de esta página es orientativa ya que nos es imposible contrastar los datos de todas las fiestas que recibimos. En caso de querer asistir a alguna fiesta recomendamos confirmar las fechas en la página web del ayuntamiento.

Inicio | Buscar Fiestas| Zona de Ayuntamientos| Zona de Negocios| Contacto | Aviso legal
© 2014 Portal Fiestas